Barbara's Guesthouse
Welkom!

Welkom!

B - my  - GUEST


Onze grondig vernieuwde vakantiewoning bevindt zich pal in het centrum van Watou, waar voordien  een oude bakkerij was. Je hebt een grote inkom met automatische poort, een zwembad tussen het hoofdgebouw en de gemeenschappelijke woonruimten en daarachter een ruime zonnige tuin met houten terras. Mogelijkheid voor BBQ. en zonnen in het gras.
 

Er zijn in totaal 9 kamers, waarvan 4 op het gelijkvloers, 3 kamers in het hoofdgebouw op de eerste verdieping en  1 boven de leefruimte (de ‘meelkamer’ met lager plafond), er is nog 1 kamer op de tweede verdieping –in directe verbinding met 1 kamer op eerste verdieping.
 

Er zijn 4 kamers met bedden met dubbelmatras, alle andere bestaan uit singlebedden. In één kamer met een dubbelbed  (eerste verdieping)  is er ook een stapelbed. In de kamer met dubbelbed (bij tuin - gelijkvloers) vindt u ook het babybedje.

Mocht deze vakantiewoning volzet zijn op de door gevraagde data, aarzel niet ons te contacteren voor onze vakantiewoningen van Landgoed Karel van Yedeghem : Veure (tot 8 personen) en Hof en/of Mikke (vanaf 12 personen tot 18 personen, eventueel gecombineerd !!). Op : info@landgoedkarelvanyedeghem.be !!

Volgende
Barbara's Guesthouse

Barbara's Guesthouse

24

Onze grondig vernieuwde vakantiewoning bevindt zich pal in het centrum van Watou, waar voordien  een oude bakkerij was. Je hebt een grote inkom met automatische poort, een zwembadje tussen het hoofdgebouw en de gemeenschappelijke woonruimten en daarachter een ruime zonnige tuin met houten terras. Mogelijkheid voor BBQ. en zonnen in het gras.

Er zijn in totaal 9 kamers, waarvan 4 op het gelijkvloers, 3 kamers in het hoofdgebouw op de eerste verdieping en  1 boven de leefruimte (de ‘meelkamer’ met lager plafond), er is nog 1 kamer op de tweede verdieping –in directe verbinding met 1 kamer op eerste verdieping.

Er zijn 3 kamers met bedden met dubbelmatras, alle andere bestaan uit singlebedden. In één kamer met een dubbelbed  (eerste verdieping)  is er ook een stapelbed. In de kamer met dubbelbed (bij tuin - gelijkvloers) vindt u ook het babybedje.

Iedere slaapkamer heeft eigen badkamer met eigen toilet, lavabo en inloopdouche

 • Er is ook een gemeenschappelijke toilet en douche – nodig, voorafgaand aan het zwemmen!
 • Geen open haard in de living, wel  een elektrische sfeerhaard
 • Beamer en televisie in de living.
 • Tuinmeubilair, 2 hangmatten, pingpongtafel en biljart
 • Keuken uitgerust met frigo en vriesvakken, gasbekken, vaatwasmachine, oven en microgolfoven, toastmachine.
 • In de inkom zijn 2 oplaadpunten voor fietsen voorzien. Om die reden kan niet door auto’s geparkeerd worden in de inkom.
 • De bedden zijn permanent uitgerust met matrasbeschermer en hoeslaken en de hoofdkussens met kussensloop, ter bescherming dezer. U brengt dus zelf uw eigen bedlinnen en badlinnen mee. Er kan evenwel  beddengoed gehuurd worden alsook handdoeken.
Volgende

Onze locaties

Boltra


De authentieke boltra, die deskundig werd gerestaureerd, is vrij toegankelijk voor de klanten maar als je een wedstrijdje plant, is het aangeraden om je plekje te reserveren. 

Lees meer

Het Wethuys

Hotel Wethuys te Watou beschikt over 11 ruime, knusse hotelkamers, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet.

Lees meer

Landgoed Karel van Yedegem


Onze vakantiewoning (ooit een hoeve), gelegen te Watou (West-Vlaanderen, België), biedt u de mogelijkheid om enkele dagen te ontspannen, te genieten van de natuur en uit te rusten, weg van de alledaagse drukte of sleur.

Lees meer

Volgende
Algemene informatie
Modaliteiten
Prijzen

Algemene informatie

 • Barbara’s Guesthouse is rookvrij.
 • Wifi/draadloos internet : overal.
 • Kinderbedje aanwezig. 
 • Afwasmachine.    
 • Omheinde tuin // speelruimte.
 • Verwarmd (open) zwembad (120 cm diep - 2m op 5,5m). 
 • Nachtlawaai buitenshuis enkel tot 22h00 (!!) toegelaten (gemeentelijke verordening) met inbegrip van zwembad en tuin.

Modaliteiten

 • Er wordt een contract opgemaakt tussen de partijen
 • Er wordt een garantie gevraagd.
 • Er kan gehuurd worden per weekend, per midweek en per week: weekend is van vrijdag 16h tot zondag 18h
  // midweek is van maandag 14h tot vrijdag 10h // week is van vrijdag 16h tot vrijdag 10h.
 • Te huur : lakens : aan 10 euro per persoon // badlinnen aan 4 euro per persoon. Gelieve duidelijk te melden in uw communicatie met ons.
 • Er geldt een logiestaks aan 1,5 euro per persoon per nacht, vanaf de leeftijd van 12 jaar.
 • We kunnen zorgen voor huur van fietsen, de prijs hiervan is steeds apart te verrekenen en is nooit op welke wijze ook inbegrepen in een arrangement met maaltijd of volkssport (boltra).
 • Betaalmogelijkheden : in het contract vindt u de modaliteiten voor betaling van voorschot, saldo en garantie. De reservatie is pas geldig na betaling van het voorschot en na ondertekening van het contract. 
 • Voor het driejaarlijks Gregoriaans Festival (Hemelvaartweekend 2021, 2024,...) vragen we een minimum van drie nachten te boeken.

Prijzen

De prijzen starten vanaf 14 personen.

Voor weekend, vanaf 14 personen : 1000 euro // 50 euro erbij, per extra persoon,
Voor midweek, vanaf 14 personen : 1000 euro // 50 euro erbij, per extra persoon,
Voor week, vanaf 14 personen : 1600 euro // 50 euro erbij, per extra persoon,

Garantie :  250 euro, apart te  verrekenen.

Logiestaks : 1,50 euro per persoon per nacht, apart te verrekenen.
Dit is vanaf 12 jaar en ouder. Hiervoor dient de huurder per mail een opgave te bezorgen van het aantal personen in het gezelschap, met de leeftijd erbij.

In de huurprijs is inbegrepen: opkuis, alle water- en energieverbruik, doorlopend verwarmd zwembad.

Voor het driejaarlijks Gregoriaans Festival (Hemelvaartweekend 2021, 2024,...) vragen we een minimum van drie nachten te boeken.

Volgende
Toeristische inlichtingen en tips
Toerisme in de buurt
Toerisme in de buurt

Toeristische inlichtingen en tips

voor families en vriendengroepen

 • Het Wethuys, Watouplein 2 te Watou – www.wethuys.be – zin in een dagmenu of gerechten aan de kaart?  
 • Toeristisch Infopunt Het Wethuys, Watouplein 2 – u kan hier wandel- en fietskaarten bekomen, volgens beschikbaarheid en al dan niet betalend. 
 • Boltra-Café – Watouplein 3 te Watou – www.boltra.be – oud volksspel / binnensport van vroeger
 • Toerisme Poperinge – www.toerismepoperinge.be

Toerisme in de buurt

Actieve beleving:

Volkssportroute

Helleketelbos 

Guesthouse Escape - Escaperoom 

Eurokart Indoor 

Rondje Westhoek

Outside Adventure & Fun 

Zwembad de Kouter 
 

Bierbeleving:

Brouwerij Sint-Bernardus Watou 

De Plukker | Hopboerderij - brouwerij 

De Struise Brouwers | Brouwerij 

Trappist Westvleteren - Ontmoetingscentrum In de Vrede 

 

Voor de kids:

Indoor speelpark Hopsiepops

De Kinderbrouwerij - Familiekroeg 

Plopsaland 

Bellewaerde 

Ezelboerderij 

Dierenpark De Zonnegloed 

De Biezenhoeve - Onthaal op de boerderij 

Volgende

Contacteer ons

Volgende

Schrijf een beoordeling

Uw gegevens zullen enkel worden aangewend om u te contacteren in functie van de door u gevraagde informatieverstrekking. Bescherming van uw gegevens is voor ons belangrijk. In onze privacy policy kunt u lezen hoe wij dit doen.
Uw bericht wordt verstuurd
Volgende
Bekijk ook:
Bekijk ook:

Bekijk ook:

Landgoed Karel Van Yedeghem

Onze hoeve, gelegen te Watou (West-Vlaanderen, België), biedt u de mogelijkheid om enkele dagen te ontspannen, te genieten van de natuur en uit te rusten, weg van de alledaagse drukte of sleur. Ban alledaagse stress en drukte ver weg en laat ONTSPANNING over jou komen in deze vakantiehoeve te Watou. Een lang of kort verblijf in één van onze comfortabele vakantiewoningen zal voor jezelf, je familie en vriendenkring zeker voor je gezondheid een opkikkertje waard zijn.


Lees meer: http://www.landgoedkarelvanyedeghem.be/

Bekijk ook:

Hotel het Wethuys

Hotel het Wethuys beschikt over 11 ruime, knusse hotelkamers, elk voorzien van TV, eigen badkamer met douche of ligbad en toilet.

Op de gezellige “voute” of in de zonnige veranda kan U genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. In de zomer kan het ontbijt geserveerd worden op het intieme binnenterras. Indien u het ontbijt vroeger wilt, dan regelen wij een ontbijtservice.
Bekijk ook zeker onze arrangementen!
 

Lees meer: https://www.wethuys.be/

Naar boven